Изработка на лендинг страница или малък уеб сайт

Изработка на лендинг страница красива, удобна и лесна за администриране подходяща за по-малки фирми. Страницата може да поддържа събиране на имейл списък, форма за контакти по имейл, функция за обаждане по телефона или съобщение по Messenger, таймери и други функционалности.

изработка на лендинг страница

Услуги по цялостна изработка на лендинг страница или малък статичен или динамичен уеб сайт

Предлагаме цялостно изграждане на уеб сайтове с административен панел за промяна и управление на съдържанието. Независимо дали имате нужда от уеб сайт на една страница, така нареченият One Page сайт или малък сайт от няколко страници – ние можем да го направим за вас. Уеб сайт с уникален дизайн или готов темплейт по ваш избор. Всяка секция на уеб сайта, ще бъде с динамично управление на съдържанието без намеса от експерти или програмисти.

Скорост на зареждане

Високата скорост на зареждане на всеки уеб сайт е много важен фактор за престоя на потребителите на сайта. С помощта на кеширане и други техники постигаме скорост на зареждане под една секунда.

SEO Оптимизация

SEO Оптимизацията на сайта е важен елемент от изграждането на сайта, ако искате сайта да се намира по-лесно и бързо в резултатите на търсещите машини.

Адаптивен дизайн

В днешно време повечето хора използват своите мобилни устройства за търсене на продукти и услуги в интернет. По тази причина оптимизацията на сайта за таблети и телефони е много важна.