Изработка на фирмен уеб сайт

Изработка на фирмен уеб сайт

Професионална изработка на фирмен уеб сайт за малки и средни фирми с адаптивен дизайн за мобилни устройства на най-добри цени.

Профсионална и качествена изработка на фирмен уеб сайт

Ако сте на тази страница вероятно имате нужда от сайт. Попаднали сте на правилното място! Аз съм уеб програмист с повече от 4 години опит и съм готов да Ви помогна да изградите Вашето онлайн присъствие. Изработката на един стилен и добре оптимизиран уебсайт би Ви помогнал да привлечете много повече клиенти в бъдеще за Вашия бизнес.

По-долу на страницата, ще намерите информация за някои от включените неща в услугата, които предлагам. Ако имате някакви въпроси, относно изработка на сайт не се колебайте да се свържете с мен.

Изработка на фирмен уеб сайт

Съвременен уеб сайт на достъпни цени

Изработка на уеб сайтове от KRISKATA.COM на достъпни цени за всички бизнеси. При нужда от изграждане на модерен, функционален и професионален уеб сайт, можете да ми пишете от формата за контакти на сайта или да се свържете с мен по телефона. Заедно, ще обсъдим всичко необходимо и изграждане на новия ви уеб сайт. След като изговорим всички детайли по сайта, ще ви предложа оферта.

On Page SEO оптимизация

Офертата за изграждане на уеб сайт включва пълна техническа оптимизация на сайта и вътрешните връзки в страниците. Също така услугата включва инсталиране и настройка на SEO модул на сайта, с който в бъдеще да се продължи оптимизацията. Като цяло оптимизацията е много дълъг и сложен процес и зависи от около 250 фактора. Някои от най-важните фактори за добрата оптимизация са мета заглавието, описанието, скоростта на зареждане на сайта, оптимизацията за мобилни устройства, хейдинг 1, заглавието и много други.

Забързаване на скорост на зареждане на сайта KRISKATA.COM

Оптимизация на скоростта на зареждане на сайта

Скоростта на  зареждане на всеки един уеб сайт е много важна част от успеха и развитието на сайта и бизнеса. Вашия сайт трябва да реагира и зарежда максимално бързо за  да не кара вашите потребители и потенциални клиенти да чакат повече от 2 секунди за да се отвори всяка страница. Сайтовете, които се изработват от KRISKATA.COM получават добра оптимизация на скоростта за зареждане, която помага и за класирането в резултатите в Google. Компресирам всички снимки, минимизирам файловете и някои други настройки за да може сайта ви да зарежда максимално бързо.